Over ons

Mijn naam is Joris Enkelaar en in 2018 ben ik na het behalen van mijn diploma hbo-recht voor mijzelf begonnen als juridisch adviseur. Omdat ik gedurende de opleiding al veel vragen kreeg van ondernemers over de komst van de AVG ben ik mij hierin gaan specialiseren.

Met de komst van de AVG is het voor grote bedrijven en bedrijven die bijzondere persoonsgegevens noodzakelijk geworden om een functionaris voor de gegevensbescherming aan te wijzen.

Voor kleinere bedrijven is het aanwijzen vaak duur en geen dagtaak. Om deze reden ben ik mij gaan richten op privacyadvies voor de kleine onderneming die met persoonsgegevens werkt. Dit stelt mij ook in staat om als Privacyfunctionaris direct met ondernemers knopen te kunnen doorhakken.

Door ISO normen, zoals 9001/2 en 27001/2, toe te passen en cursussen van de IAPP en het VPR of een Masterclass AVG en Wwft. Houdt ik ons op de hoogte.

Door middel van mijn ervaringen uit de beroepspraktijk en juridische ontwikkelen maak en geef ik digitaal training voor ondernemers en/of hun medewerkers. Op deze manier krijgen ze maandelijks een privacy update en worden ze hopelijk meer PrivacyBewust.

Klantenbeoordelingen

De mooiste waardering krijgen wij van onze klanten die ons in meer dan x beoordelingen een gemiddeld klantcijfer geven van een 8.4.

Tevreden klanten

Privacyfunctionaris.com geeft privacyadvies door heel Nederland en doet dit voor veel mooie kleine- en middelgrote bedrijven. Het mooie is dat Privacyfunctionaris.com bij de start van de bedrijven … en … mocht adviseren over een passend ‘privacy by design’ beleid.